кадър: Бтв Цитиридис тази вечер започна шоуто така:Радвам се, че сме

...
кадър: Бтв Цитиридис тази вечер започна шоуто така:Радвам се, че сме
Коментари Харесай

Цитиридис: Ще ходим да се ваксинираме в паркове срещу болест, покосила целия свят

кадър: Бтв

 

Цитиридис довечера стартира шоуто по този начин:

" Радвам се, че сме дружно, в тези толкоз особени времена. Днес е безусловно обикновено да кажеш на някой другар: „ Айде да вървим на следващия ден в парка да се боцкаме. Фандъкова сподели, че към този момент може ”. Не, умерено, не сме такива. От на следващия ден ще имунизират пунктове за имунизация в софийските паркове.

Тази вест излиза тъкмо през днешния ден, в деня на парковете. От известието на общината в началото останах с усещането, че това ще е никакъв ваксина фест. Да има шатри на всички места. Опашки за кебапчета!  Но, уви! Ще има единствено три шатри. Официалният химн на ваксина феста можеше да бъде изпят от Румънеца и Енчев и добър мотив те да се съберат. „ Ваксинирай се във шатрата, шатрата ”! Или „ Боцни ме тук и тук… ”.

Да вървим и да се имунизираме по паркове против болест, покосила целия свят. А преди ходенето по паркове беше толкоз по-нормално – пиеш бири и припадаш в храстите ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР